Kiadványok

2023.01.30.
ZöldövezetPályázati felhívás

A MOL Románia és a Polgár-Társ Alapítvány több mint 800.000 lej értékű támogatást nyújt környezetvédelmi projektekre

Idéntől a MOL Románia és a Polgár-Társ Alapítvány mindkét programrészben díjaz egy-egy szervezetet.

Permakultúra a városi övezetekben programrészben olyan projekteket támogatnak, amelyek a helyi közösségek bevonásával jelentős mértékben hozzájárulnak a fenntartható mezőgazdaság fejlesztéséhez a városokban és azok közvetlen környékén, összhangban azokkal az elvekkel, amelyeket a permakultúra népszerűsít.

A Védett területek programösszetevő esetében olyan projektekkel lehet pályázni, amelyek hozzájárulnak a romániai védett területek népszerűsítéséhez, illetve amelyek a helyi közösségek, valamint civil szervezetek és iskolák aktív bevonásával segítik az embereket abban, hogy jobban megértsék a védett területek szerepét és fontosságát. Ezen programösszetevő esetében is pályázhatnak a civil szervezetek más szervezetekkel, közintézményekkel, vagy tanintézményekkel partnerségben.
 
Újdonságok a 2023-as Zöldövezet programban

A program előző kiírásához képest a Védett területek programrészben a projektenkénti maximális megpályázható összeg 35.000 lejről 40.000 lejre emelkedett, a Permakultúra a városi területeken komponens projektjei esetében is 40.000 lej/projekt lesz a támogatás maximális összege.
Idéntől a MOL Románia és a Polgár-Társ Alapítvány mindkét programrészben díjaz egy-egy szervezetet. A 10.000 lejes díjakat azoknak a szervezeteknek ítélik majd oda, akik a legjobb eredményeket érik el a 2023-ban megvalósított projektjeikben.
A pályázatokat idéntől elektronikusan, e-mailen kell benyújtani a spatiiverzi@repf.ro és a programulspatiiverzi@gmail.com címekre, a határidő: 2023. február 23-ig, 16.00 óra.


A pályázási feltételekről részletek a www.zoldovezet.ro honlapon találhatók.
A MOL Románia és a Polgár-Társ Alapítvány több mint 800.000 lej értékű támogatást nyújt környezetvédelmi projektekre
cookieKedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.